LES ARTS MARCIALS A PORTO CRISTO.
Porto Cristo: El Karate d’en Jesús Lara, Associació Cultural Reído del Mestre Perfecto Acosta i el Renshinkan de la ma d’en Pep Mascaró, van ser els responsables d'aquest festival
Ells tenen com sempre un objectiu comú, el que marca escola de l’Art Tradicional Japonesa Reido "diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat"
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/07/2024 - 11:30:00
El emblemàtic Passeig de la Sirena es va vestir de gala, una catifa espectacular de 50 mt de longitud va abarcar els 4 tatamis montats per l'ocasio.

LES ARTS MARCIALS A PORTO CRISTO. L’ASSOCIACIO CULTURAL REIDO , L’ESCOLA DE KARATE JESUS LARA, I EL RENSHINKAN, GENIALS. El emblemàtic Passeig de la Sirena es va vestir de gala, una catifa espectacular de 50 mt de longitud va abarcar els 4 tatamis montats per l'ocasio.

Dimenge passat en el marc de les Festes del Carme de Porto Cristo, una mica mes de 600 persones entre participans i acompanyants varen disfrutar amb les actuacions i novetats del Karate, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Judo, Iaido, Aikido, Tai Chi ,etc etc.

600 persones entre participans i acompanyants varen disfrutar amb les actuacions i novetats del Karate, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Judo, Iaido, Aikido, Tai Chi ,etc etc.

Les Escoles de les Arts d’origen oriental de Manacor i comarca, el Karate d’en Jesús Lara, Associació Cultural Reído del Mestre Perfecto Acosta i el Renshinkan de la ma d’en Pep Mascaró, van ser els responsables d'aquest festival. Ells tenen com sempre un objectiu comú, el que marca escola de l’Art Tradicional Japonesa Reido "diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat"

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado