El proper dissabte 18 de maig a les 10 h les persones
El Museu d’Història de Manacor oferirà una programació especial del 12 al 23 de maig, amb activitats diverses que s’emmarquen en la temàtica ‘Museus per l’educació i la investigació’
Finalment, dijous 23 de maig a les 19 h, la investigadora Elvira González oferira la conferència 'El descobriment d'un taller ceràmic a Manacor. Les figures de les verges rosses de la col·lecció Domènech – Vázquez'.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/05/2024 - 11:02:00
El Dia Internacional dels Museus se celebra cada any des de l’any 1977 dia 18 de maig amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper dels museus en l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures

EL MUSEU D’HISTÒRIA DE MANACOR CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS AMB ACTIVITATS DEL 12 AL 23 DE MAIG. El Museu d’Història de Manacor s’afegeix a les celebracions del Dia internacional dels Museus, que enguany duu el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’. El tema d’enguany subratlla el paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa completa, alhora que advoca per un món més conscient, sostenible i integrador.

El Museu d’Història de Manacor oferirà una programació especial del 12 al 23 de maig, amb activitats diverses que s’emmarquen en la temàtica ‘Museus per l’educació i la investigació’. Aquest diumenge 12 de maig a les 11 h hi ha programada una visita guiada en alemany. El proper dissabte 18 de maig a les 10 h les persones interessades podran participar d’una visita guiada al Molí d’en Fraret sota el títol ‘Les feines de fora vila amb ulls de dona’, a càrrec de Margalida Ballester.

Dia 18 de maig a les 19 h, sota el títol ‘Una mirada diferent’, diferents sòcies dels Amics del Museu explicaran una peça especial per a elles de cada sala del Museu. A més, també hi haurà peces que habitualment

El mateix 18 de maig, a les 17.30 h arrencarà ‘Les especialistes contesten’, de la mà de l’arqueòloga Nina Laming, que descobrirà ‘Què ens conten les pedres?’ i d’Antònia Juan, doctora en Història de l’Art, que parlarà sobre les ‘Creus i capelles: la devoció popular medieval expressada en pedra. En aquesta activita, les dues especialistes explicaran la seva feina a partir d’objectes de les sales de prehistòria i d’època medieval i respondran les preguntes del públic.

Dia 18 de maig a les 19 h, sota el títol ‘Una mirada diferent’, diferents sòcies dels Amics del Museu explicaran una peça especial per a elles de cada sala del Museu. A més, també hi haurà peces que habitualment estan desades als magatzems. Aquesta activitat l’organitza l’Associació d’Amics del Museu per celebrar el seu vintè aniversari.

Diumenge dia 19 de maig a les 11 h es durà a terme una visita guiada al Museu d’Història de Manacor en àrab. Finalment, dijous 23 de maig a les 19 h, la investigadora Elvira González oferira la conferència 'El descobriment d'un taller ceràmic a Manacor. Les figures de les verges rosses de la col·lecció Domènech – Vázquez'.

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada any des de l’any 1977 dia 18 de maig amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper dels museus en l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com el desenvolupament de la comprensió mútua, la col·laboració i la pau entre els pobles. El Museu d’Història participa un any més d’aquesta celebració mundial, que el 2023 comptà amb la programació especial de 37.000 museus de 158 països.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo