DIADA DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR KIDS AND US A ARTÀ.
Bàsquet Manacor: La jugadora del nostre Club Martina Vallespir, ha participat al Campionat d’Espanya de Minibàsquet disputat a San Fernando (Cadis) i està tinguent un gran paper
La nostra selecció balear mini femenina ha aconseguit situar-se entre les millors vuit seleccions del nostre estat, fet d’un mèrit molt gran tenint en compte que el bàsquet és l’esport femení més practicat a Espanya.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/03/2024 - 09:45:00
Na Martina està tinguent un gran paper i està col.laborant de manera molt activa en aquesta fita històrica. Des d’aquí li enviam l’enhorabona a ella i a totes les seves companyes de selecció que deixaran el nom

NA MARTINA VALLESPIR REALITZA UN GRAN PAPER AMB LA SELECCIÓ BALEAR DE MINIBÀSQUET. La jugadora del nostre Club, na Martina Vallespir, ha participat al Campionat d’Espanya de Minibàsquet disputat a San Fernando (Cadis) que començà dia 23 de març i que a hores d’escriure aquestes línies encara estava en marxa.

La nostra selecció balear mini femenina ha aconseguit situar-se entre les millors vuit seleccions del nostre estat, fet d’un mèrit molt gran tenint en compte que el bàsquet és l’esport femení més practicat a Espanya. Na Martina està tinguent un gran paper i està col.laborant de manera molt activa en aquesta fita històrica. Des d’aquí li enviam l’enhorabona a ella i a totes les seves companyes de selecció que deixaran el nom de les Illes Balears el més amunt possible!

La temporada del nostres sènior de lliga Balear és espectacular i una jornada més segueixen en la segona posició de la lliga que atorga plaça a les eliminatòries finals pel títol. Diumenge passat varen derrotar

ELS SÈNIORS CÀRNIQUES SUNYER SEGUEIXEN EN POSICIONS DE PLAYOFF PEL TÍTOL. La temporada del nostres sènior de lliga Balear és espectacular i una jornada més segueixen en la segona posició de la lliga que atorga plaça a les eliminatòries finals pel títol. Diumenge passat varen derrotar clarament al Pollença per un contundent 67 a 46 i estan una pasa més a prop de fer història pel bàsquet manacorí. Enhorabona a l’equip i al cos tècnic per la gran temporada i la gran il.lusió que heu aconseguit despertar.

DIADA DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR KIDS AND US A ARTÀ. Les nines i els nins de la nostra escoleta varen gaudir d’una diada esportiva a Artà juntament amb les escoletes de la nostra comarca. Un dissabte matí molt divertit per a tots els infants participants.

ELS EQUIPS CADETS I INFANTILS DEL NOSTRE CLUB PASARAN LA SETMANA SANTA AL TORNEIG DE BÀSQUET CIUTAT D’ALAIOR. Els nins i les nines d’edat cadet i infantil del nostre club podran gaudir des de dimecres dia 27 fins dissabte dia 30 de març d’un dels millors tornejos de formació de les nostres illes. Els nostres equips s’enfronatarn i conviuran amb equips de la península i també de països tan llunyans com el Japó. Seran quatre dies de molt de bàsquet, moltes emocions i un grapat d’experiències positives i enriquidores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado