Exigim millorar la seguretat a l'Avinguda Pins a Porto Cristo
Associació de Veïns de Porto Cristo sol.licitam: Reiteram la peticció d'actuació a l'aving. Pins i que el ajuntament de Manacor organitzi una “consulta” respecte a la mobilitat a Bordils
Posar bandes reductores de velocitat a dita avinguda, i reposar les que estan espenyades. Pintar una línia contínua a tota l'avinguda, deixant clar que no es poden realitzar avançaments. Pintar marques vials
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/02/2024 - 12:06:00
12 de febrer. Demanam fer efectiva la “participació ciutadana” en un tema important i que afecta la pràctica totalitat de la població de Porto Cristo, i que la consulta se celebri el més ràpidament possible.

En Francesc Gil Rigo, amb DNI 4151........, com a President de l'Associació de Veïns de Porto Cristo. SOL·LICITAM. Reiteram la peticció d'actuació a l'aving Pins presentada al registre dia 7 d'octubre de 2023, com a conseqüència de l'accident greu ocorregut a principis d'octubre i a petició dels comerciants de la zona i veïnats i exigim millorar la seguretat a l'Avinguda Pins. Certament hi ha conductors que circulen a molta velocitat (tant cotxes, com motos , com els autobusos del TIB), es realitzen avançaments irresponsables i per això proposam les següents mesures:

Posar bandes reductores de velocitat a dita avinguda, i reposar les que estan espenyades. Pintar una línia contínua a tota l'avinguda, deixant clar que no es poden realitzar avançaments. Pintar marques vials de tots els carrers que accedeixen a l'avong. Pins. I no estaria gens malament millorar l'enllumenat. Convençuts com estam, que és imprescindible una actuació de caràcter urgent. REITERAM la proposta (fa ja més de quatre mesos i mig) per tal que sigui atesa.

Són els ciutadans/es de Porto Cristo els qui han de decidir com ha de ser la mobilitat en aquesta via, els que hi vivim tot l'any i ens beneficiam o en sortim perjudicats per la decissió presa en la passada legislatura

SOL·LICITAM: Que el govern municipal de l'ajuntament de Manacor organitzi i faci efectiva una “consulta popular a la ciutadania de Porto Cristo” respecte a la mobilitat al c/ Bordils. Són els ciutadans/es de Porto Cristo els qui han de decidir com ha de ser la mobilitat en aquesta via, els que hi vivim tot l'any i ens beneficiam o en sortim perjudicats per la decissió presa en la passada legislatura i reiterada en la sessió plenària de dia 12 de febrer. Demanam fer efectiva la “participació ciutadana” en un tema important i que afecta la pràctica totalitat de la població de Porto Cristo, i que la consulta se celebri el més ràpidament possible.

En concret, sol.licitam la celebració per part de l'ajuntament de Manacor d'una Consulta Popular respecte a la circulació al c/Bordils. S'ha de poder circular pel c/Bordils, com ha estat sempre. El c/Bordils ha de sontinuar tallat al trànsit. A l'espera de poder concretar l'organització, data i col·legis electorals, quedam a disposició del govern. Porto Cristo a 19 de febrer de 2024. Francesc Gil Rigo. President.

SENYOR BATLE DE L'IL·LUSTRÍSSIM AJUNTAMENT DE MANACOR.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
De anónim a Arruix
comque els d esquerras sou tant vius i moderns,basta veure com han destroçat Manacor aquets de MÉSMERDA amb materia de movilitat,basta veure sa realitat per veure lo que tenen dins el cap,serradis !!.Donen vergonya !
Arruix
Mare de Déu, quina curtor hi ha pes Port!! Meam si sortiu des vostre forat i viatjau una mica i veureu com se dinamitzen ses primeres línies costaneres.
Jo
Es ben necessari ,i vergonyós per l ajuntament!
Manuel Rosas Serra
Tiene cierta lógica
Guillem
Lo de Burdils es urgent, d'aquesta manera no se pot viure a molts de carrers.