En categoria preferent els cadets RT. XINXERAM
Bàsquet Manacor: Els nostres dos equips séniors masculins han iniciat la lliga de la millor manera possible (67 a 71) i 67 a 39 sumant així la 2ª victòria del present curs
En categoria cadet, les nines del cadet promoció BUFETE PERELLÓ varen fer un gran partit dins Pollença perdent només per tres punts davant un dels equips més punters de la categoria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2023 - 08:20:30
En canvi, les jugadores del sénior insular DECOPUNT varen aconseguir la primera victòria de la temporada gràcies a un gran partit dins Sa Cabaneta amb un resultat final de 52 a 60.

SEGONA VICTÒRIA DEL SÉNIOR DE LLIGA BALEAR CÀRNIQUES SUNYER I DEL SÉNIOR DE LLIGA INSULAR UM BEACH HOUSE. Els nostres dos equips séniors masculins han iniciat la lliga de la millor manera possible. El sénior de la Lliga Escribano Balear va vèncer per 67 a 71 dins la pista del Rt. Tres Palas Bahía San Agustín aconseguint així la segona victòria en dos partits de lliga i mostrant un alt nivell de joc. Per la seva banda, els séniors de categoria insular varen aconseguir el triomf davant el Bàsquet Capdepera per un clar 67 a 39 sumant així la segona victòria del present curs.

En categoria femenina derrota per 68 a 88 de les séniors de la Lliga Escribano Balear ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ en un partit marcat per un gran tercer quart de les visitants. En canvi, les jugadores del sénior insular DECOPUNT varen aconseguir la primera victòria de la temporada gràcies a un gran partit dins Sa Cabaneta amb un resultat final de 52 a 60.

Per la seva banda, els séniors de categoria insular varen aconseguir el triomf davant el Bàsquet Capdepera per un clar 67 a 39 sumant així la segona victòria del present curs.

ELS JÚNIORS DE CATEGORIA INTERILLES MALLORCA SEA PARADISE SEGUEIXEN IMBATUTS. Els jugadors dirigits per en Toni Llodrà segueixen sumant cada partit per victòria i dissabte varen vèncer de manera molt clara, 125 a 33, als companys de SCD Hispania. Amb aquest triomf l’equip segueix amb la bona ratxa de resultats a l’espera de que vinguin partits més igualats i competits.

En categoria cadet, les nines del cadet promoció BUFETE PERELLÓ varen fer un gran partit dins Pollença perdent només per tres punts davant un dels equips més punters de la categoria. Per la seva banda, els cadets de promoció OPTICALIA MANACOR foren superats molt clarament per un Sant Josep extraordinari que vencè per 56 a 120.

En categoria preferent els cadets RT. XINXERAM varen guanyar al Felanitx gràcies a un triple en els darrres segons del partit ( 72-69). Les cadets de preferent perderen davant un dels milllors equips de la categoria, el Montuïri, per un clar 64 a 26.

En categoria infantil, victòries dels dos equips de promoció. Els nins del D5 SPORT SHOP varen guanyar dins Felanitx en un emocionant i igualat partit per 55 a 58 i les nines del INNOVATEC SECURITY varen aconseguir el trimof a casa del Ciutat d’Inca per un marcador de 58 a 66. Per la seva banda, les nines de l’infantil FERRERIA ES BIULÓ varen debutar a la categoria amb una clara victòria a casa de les companyes de Sineu per 13 a 64 en un gran partit de totes les jugadores.

PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA PER A LES PREMINIS FANTASY PARK MALLORCA. Les nines del nostre equip premini femení varen jugar el primer partit de la temporada amb els companys del Bàsquet Capdepera. Va ser un matí molt divertit per a totes les nines ja que varen poder disfrutar per primer cop aquesta temporada de l’alegria de jugar un partit. Després dels nirvis inicials, l’equip mostrà una gran versió i demostrà a la pista la gran tasca que realitzen en els entrenaments.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado