En diverses ocasions l'equip visitant ha aconseguit apropar-se a sis punts
Aquesta setmana ja ha començat a rodar la pilota en la lliga AIDEB on el Zona 5 Manacor té representació, es van afrontar al 3H-Hidráulica on van aconseguir la victòria pels manacorins (39-50)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/10/2021 - 09:23:00
(39-50): Un inici de partit molt amb molts de dubtes pel fet de no conèixer-se, però amb una defensa zonal i alguna sortida al contra-atac que va permetre arribar al descans amb taules al marcador.

Aquesta setmana ja ha començat a rodar la pilota en la lliga AIDEB on el Zona 5 té representació. Aquest cop es van afrontar al 3H-Hidráulica on van aconseguir la victòria pels manacorins (39-50): Un inici de partit molt amb molts de dubtes pel fet de no conèixer-se, però amb una defensa zonal i alguna sortida al contra-atac que va permetre arribar al descans amb taules al marcador.

La segona part es va apujar el nivell en defensa, que es va canviar a individual, anul·lant l'anotador de l'equip local i aconseguir robar pilotes per sortir al contra-atac per, finalment, guanyar el partit.

Zona 5 UM Beach House per un 67-64. Partit vibrant des del primers minuts i amb alternances en el marcador que va arribar al descans amb el marcador pels de Son Servera (32-41).

Per altra part, l'insular Masculí es va afrontar al Son Servera el passat divendres: Partit entre els dos únics equips imbatuts del grup que va acabar amb la quarta victòria consecutiva del Zona 5 UM Beach House per un 67-64. Partit vibrant des del primers minuts i amb alternances en el marcador que va arribar al descans amb el marcador pels de Son Servera (32-41).

A la reunudació, els canvis defensius i l'aparició estel·lar de Javier Herrera (15 punts en el tercer quart) van fer possible la remuntada del Zona 5. S'ha de destacar les actuacions d'Herrera (24 pts), David Yeste (16pts) i Gabriel Soteldo (12 pts) de l'equip del Zona 5.

Les juniors, segueixen lluitant pels seus objectius. Aquesta setmana van visitar la pista del Sant Josep amb derrota (57-38): Un mal inici de partit ha marcat un encontre a la difícil pista del Sant Josep on l'equip local ha aconseguit una distància en el marcador còmoda, que ha fet sofrir i que el Zona 5 anés a remolc.

En diverses ocasions l'equip visitant ha aconseguit apropar-se a sis punts, però ha faltat l'impuls final. Un partit on els errors no forçats, les pèrdues de pilota i els 6 de 21 tirs lliures anotats diuen molt del que va poder ser i no va ser. Repetim, sempre davant un equip complicat i una pista també molt complicada.