Bàsquet Manacor es portarà a terme els dimarts i els dijous
El Bàsquet Manacor ja està en marxa i prepara la propera temporada amb la màxima il.lusió i amb més de 230 jugadors i jugadores ja inscrits
bàsquet i formar-se com a jugadors i jugadores i com a persones en un ambient saludable i ple de valors positius. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 667 02 50 63 ( Xisco Miró ) o al correu [email protected].
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/07/2021 - 05:58:00
El Club afrontarà aquesta nova temporada amb un mínim de 10 equips femenins i 14 equips masculins des de la categoria d’iniciació, per a nins i nines de 8 i 9 anys, fins a la categoria sénior.

EL CLUB BÀSQUET MANACOR JA PREPARA LA TEMPORADA 21-22 AMB UN MÍNIM DE 24 EQUIPS FEDERATS FEMENINS I MASCULINS I L’ESCOLETA DE BÀSQUET PER A NINS I NINES A PARTIR DE QUATRE ANYS.

El Bàsquet Manacor ja està en marxa i prepara la propera temporada amb la màxima il.lusió i amb més de 230 jugadors i jugadores ja inscrits. El Club afrontarà aquesta nova temporada amb un mínim de 10 equips femenins i 14 equips masculins des de la categoria d’iniciació, per a nins i nines de 8 i 9 anys, fins a la categoria sénior.

Aquest mes de juliol el Club està portant a terme tecnificacions en grups reduïts i de manera individualitzada per a jugadores i jugadors del nostre club. Una gran experiència formativa per a tots els i les participants

A més, seguirem apostant per la millor formació amb la nostra ESCOLETA per a nines i nins a partir de 4 anys. L’Escoleta del Bàsquet Manacor es portarà a terme els dimarts i els dijous de 17.00 a 18:15 a La Salle de Manacor.

VOLS FORMAR PART DE LA GRAN FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR? Si us fa ganes entrar a formar part del nostre Club ara és un gran moment per fer-ho ja que durant el mes d’agost i de setembre el Club obrirà les seves portes a tots aquells nins i a totes aquelles nines que vulguin practicar el bàsquet i formar-se com a jugadors i jugadores i com a persones en un ambient saludable i ple de valors positius. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 667 02 50 63 ( Xisco Miró ) o al correu [email protected].

TÈCNIFICACIONS EN PETIT GRUP I INDIVIDUALS AL LLARG DEL MES DE JULIOL. Aquest mes de juliol el Club està portant a terme tecnificacions en grups reduïts i de manera individualitzada per a jugadores i jugadors del nostre club. Una gran experiència formativa per a tots els i les participants i una activitat més dins la gran oferta formativa que ofereix el Club Bàsquet Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado