Per la seva banda les júniors RT. EL PINO debutaren a la lliga
Manacor: Les nostres cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ competiren de tu a tu davant un equip superior física i tàcticament i al final perderen per 51 a 49 davant el Bahía San Agustín
La Salle de Palma, per 59 a 109 en un partit de molt ritme i els nins de l’infantil RT. XINXERAM perderen davant els companys de Madre Alberta en un partit molt igualat per 79 a 67.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/04/2021 - 13:38:00
Així mateix, les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ també venceren a les companyes Pollença per un clar 43 a 76 gràcies a les bones accions individuals d’unes nines que milloren partit a partit.

DEBUT DE LES NOSTRES JÚNIORS RT. EL PINO I DELS NOSTRES JÚNIORS RT. ES PARC A LA MÀXIMA DIVISIÓ BALEAR, LA LLIGA INTERILLES. Les nostres séniors BUFETE PERELLÓ realitzaren un partit espectacular i guanyaren a un gran equip com és l’Alcúdia per 57 a 49. Les nostres jugadores sortiren a per totes i donaren el seu màxim durant els quaranta minuts per tal de fer-se amb una victòria de molt de mèrit.

Per la seva banda les júniors RT. EL PINO debutaren a la lliga interilles davant l’Inca. La inactivitat passà factura a l’equip que es va veure superat per les companyes inqueres. Tot i això l’equip té molt de marge de millora dins la millor lliga júnior de les illes.

Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen a la pista del Son Cotoner davant un equip més físic i que defensà amb una zona molt tancada que els nostres jugadors no pogueren rompre.

Les nostres cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ competiren de tu a tu davant un equip superior física i tàcticament i al final perderen per 51 a 49 davant el Bahía San Agustín en un partit a on les nostres nines mostraren molt de potencial. Les cadets RT. ES CRUCE milloraren molt respecte a anteriors partits i aconseguiren l’alegria de la victòria davant 46 a 42 davant Sa Indioteria. Molt bon partit de totes les nines i molt bona la concentració i l’actitud.

Les nines del nostre infantil FORN CA’N TÒFOL venceren per 28 a 69 a la pista de Sa Indioteria gràcies a un joc col.lectiu molt intens i ràpid. Així mateix, les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ també venceren a les companyes Pollença per un clar 43 a 76 gràcies a les bones accions individuals d’unes nines que milloren partit a partit.

El nostre equip sènior insular NADAL MOBILIARI va disputar un partit molt igualat a Sa Indioteria que acabà amb victòria dels locals amb un triple al darrers segons. Al final 65 a 63. Els nostres júniors RESTAURANT ES PARC venceren en un partit molt disputat als companys de Felanitx en el primer partit del campionat interilles. El marcador fou 69 a 80 gràcies a un espectacular darrer quart dels nostres jugadors.

Els júniors PEUGEOT GRUP COLL perderen per 45 a 53 davant el LLoseta en un partit on els nostres júniors competiren al màxim davant un equip més fort. Els cadets POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS varen caure per 71 a 74 davant el UADIS. El nostre equip no jugà amb la mentalitat a que ens té acostumats i, malgrat les estones de bon joc, el rival fou més regular. Els cadets CRONOMOTOR venceren de manera contundent al CIDE per 37 a 60 en un partit a on l’equip anà de menys a més.

Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen a la pista del Son Cotoner davant un equip més físic i que defensà amb una zona molt tancada que els nostres jugadors no pogueren rompre. Els infantils CREUERS ILLA BALEAR perderen davant un gran equip, La Salle de Palma, per 59 a 109 en un partit de molt ritme i els nins de l’infantil RT. XINXERAM perderen davant els companys de Madre Alberta en un partit molt igualat per 79 a 67.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado