Òbviament aquesta fita no hauria estat possible sense la implicació directa
Carta d’agraïment: Acabem de finalitzar la temporada 2020-2021 del tercer any a la Superlliga masculina i els resultats no poden ésser millors: Hem quedat en un molt meritori setè lloc
Sou dignes de sentir l’orgull i el reconeixement de tots perquè heu deixat molt alt el nom de CONECTABALEAR CLUB VOLEIBOL MANACOR Per tot plegat, vos volem agrair de manera sincera la vostra implicació un any més
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/04/2021 - 06:38:00
Hem quedat en un molt meritori setè lloc de la classificació d’un total de 14 equips, hem escrit una nova pàgina de la història del club classificant-nos per primera vegada per la Copa del Rei

Carta d’agraïment: Acabem de finalitzar la temporada 2020-2021 del tercer any a la Superlliga masculina i els resultats no poden ésser millors: Hem quedat en un molt meritori setè lloc de la classificació d’un total de 14 equips, hem escrit una nova pàgina de la història del club classificant-nos per primera vegada per la Copa del Rei i també en els playoffs del campionat.

Òbviament aquesta fita no hauria estat possible sense la implicació directa de molta gent a la qui avui volem tenir en el record i gratitud: D’una banda el patrocini econòmic de tot un grup privat d’esponsors i les institucions públiques, que ens han permès al club configurar un equip competitiu i capacitat per lluitar de tu a tu amb els millors equips del país, fent així possible classificar-nos a la Copa del Rei i els Playoffs.

De la mateixa manera, volem donar les gràcies als mitjans de comunicació. Gràcies a la seva fe en el nostre esport, el projecte de Superlliga ha tingut una repercussió mediàtica important en els mitjans escrits, digitals i televisió

De la mateixa manera, volem donar les gràcies als mitjans de comunicació. Gràcies a la seva fe en el nostre esport, el projecte de Superlliga ha tingut una repercussió mediàtica important en els mitjans escrits, digitals i televisió autonòmica així com les xarxes socials.

No podem oblidar per cap manera la part social representada per el socis abonats, afició, seguidors, pares, família de l’equip i la cantera, que ens han fet costat fins i tot amb la dificultat de la pandèmia i les restriccions de públic en les grades. Ells han estat fidels a l’equip des de l’streaming i les xarxes socials. Mai ens hem sentit sols tot i les dificultats d’un any ple de dubtes i dificultats, perquè tenim la millor afició del món.

Les darreres paraules les volem dedicar a l’equip format per el cos tècnic i els jugadors. Heu superat les expectatives amb dedicació, esforç i fe en allò que feis. Vos vàreu prometre treballar en equip i els resultats han arribat pujant el llistó fins a nivells que fa anys no hauríem somiat.

Sou dignes de sentir l’orgull i el reconeixement de tots perquè heu deixat molt alt el nom de CONECTABALEAR CLUB VOLEIBOL MANACOR Per tot plegat, vos volem agrair de manera sincera la vostra implicació un any més i vos volem fer partícips d’aquesta alegria, ja que per nosaltres formau part de la gran família que som el Club Voleibol Manacor. Moltes gràcies!!. Club Voleibol Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado