Llega la notificación judicial de la clausura de la piscina municipal.
Esquitxos está ya en suspensión de pagos y el Ayuntamiento de Manacor valorará ahora la idoneidad de continuar la gestión de la piscina
El Juzgado Mercantil número 3 de Palma también ha notificado al Ayuntamiento de Manacor el cese de la actividad por parte de la empresa, que tenía la concesión de la piscina municipal de Manacor desde en 1997.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/03/2021 - 16:20:02
El Ayuntamiento de Manacor lamenta la situación y los perjuicios que este hecho ocasiona a los trabajadores de la piscina y a sus usuarios.

El Ayuntamiento de Manacor ha recibido este martes la notificación judicial de la clausura de la piscina municipal. La empresa concesionaria Esquitxos se encuentra en concurso de acreedores.

El Juzgado Mercantil número 3 de Palma ha notificado este martes al Ayuntamiento de Manacor la clausura de las instalaciones de la piscina municipal. Este hecho se ha producido después de que la empresa concesionaria, Esquitxos se declaró en concurso de acreedores a principios de marzo.

Asimismo, una vez finalice el proceso concursal y el Ayuntamiento recupere las instalaciones, el equipo de gobierno valorará la idoneidad de continuar con este servicio.

El Juzgado Mercantil número 3 de Palma también ha notificado al Ayuntamiento de Manacor el cese de la actividad por parte de la empresa, que tenía la concesión de la piscina municipal de Manacor desde en 1997. El Ayuntamiento de Manacor lamenta la situación y los perjuicios que este hecho ocasiona a los trabajadores de la piscina y a sus usuarios.

Asimismo, una vez finalice el proceso concursal y el Ayuntamiento recupere las instalaciones, el equipo de gobierno valorará la idoneidad de continuar con este servicio.

El batle de Manacor es reuneix amb el comitè d'empresa i els representants de Majolaperla. Miquel Oliver s'ha compromès a defensar que l'empresa que guanyi el concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, s'ha reunit aquest dimarts de matí amb els representants del comitè d'empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l'empresa perlera. Els treballadors han transmès les seves inquietuds al batle, que s'ha compromès a defensar que l'empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor.

Després d'aquest contacte amb els treballadors, Miquel Oliver també s'ha reunit amb els representants de l'empresa Majolaperla, propietat de l'empresari francès Gregorie Augustin Bontoux, i que l'administrador concursal ha situat com a favorita per fer-se amb la propietat de Majorica.

En aquesta trobada, el batle de Manacor ha compartit la preocupació dels treballadors i de l'Ajuntament de Manacor respecte la possibilitat que Majorica destrueixi llocs de feina, deslocalitzi els processos de producció i fabricació i tanqui les botigues del municipi. Per la seva part, els representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció.

"Manacor no es pot entendre sense Majorica i Majorica no es pot entendre sense Manacor. L'Ajuntament de Manacor fa feina perquè l'empresa que es faci amb la propietat de Majorica no se'n vagi a produir fora i faci un exercici de responsabilitat i no faci acomiadaments", ha assegurat Oliver.

L'Ajuntament de Manacor va aprovar per unanimitat una moció en el ple del mes de març en suport dels treballadors de Majorica, una empresa que no es pot deslligar de la història contemporània de Manacor. És per això que els esforços de l'equip de govern municipal se centren des de fa setmanes en defensar el manteniment dels centres de producció i comercialització de la perlera, així com el manteniment del màxim nombre de treballadors.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Manel
I per qué no la compra s'ajuntament? I feim negoci i pasa a ser empresa pública.
Maria M
N’Arturet aquest es un fenomeno. Cobra 2600 euros cada mes. No hi ha festes ni coses de gent gran i de lo unic que hi ha es de esports i mira lo que li passa amb sa piscina.