Per això, des de l'Ajuntament us animam a seguir amb aquesta campanya
A dia d'avui, ja hem repartit més de 60 bosses de la campanya de comerç "Estima Sant Llorenç" arreu del nostre municipi a compres als comerços adherits per un valor superior a 10 €
10 establiments diferents. Una vegada hàgiu aconseguit els punts, podeu passar a recollir les bosses a l'Espai 36 i a les delegacions de Son Carrió i sa Coma. No et quedis sense la teva!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/03/2021 - 01:10:00
donar suport i posar en valor el comerç local, sinó també per poder aconseguir aquesta meravellosa bossa confecciona íntegrament a Sant Llorenç des Cardassar amb producte local de km 0.

Més de 60 bosses repartides de la campanya de comerç "Estima Sant Llorenç". A dia d'avui, ja hem repartit més de 60 bosses de la campanya de comerç "Estima Sant Llorenç" arreu del nostre municipi.

Per això, des de l'Ajuntament us animam a seguir amb aquesta campanya no tan sols per donar suport i posar en valor el comerç local, sinó també per poder aconseguir aquesta meravellosa bossa confecciona íntegrament a Sant Llorenç des Cardassar amb producte local de km 0.

Us recordam que per aconseguir-la, heu d'acumular fins a 30 punts que s'aniran incorporant a una targeta que podeu recollir directament a l'Espai 36 o a les delegacions de Son Carrió o sa Coma.

Us recordam que per aconseguir-la, heu d'acumular fins a 30 punts que s'aniran incorporant a una targeta que podeu recollir directament a l'Espai 36 o a les delegacions de Son Carrió o sa Coma.

Una vegada faceu compres als comerços adherits per un valor superior a 10 €, aquests signaran la targeta. Per aconseguir la bossa s'hauran de tenir els segells de 10 establiments diferents. Una vegada hàgiu aconseguit els punts, podeu passar a recollir les bosses a l'Espai 36 i a les delegacions de Son Carrió i sa Coma. No et quedis sense la teva!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado