peó/-na de construcció, neteja i auxiliars administratius/-ives.
Les 24 persones treballadores que estan fent feina en aquest primer torn del programa, estan distribuïdes a diferents llocs de feina: Programa SOIB REACTIVA – REACTIVA FELANITX 2020
Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del turisme Sostenible (ITS).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/01/2021 - 02:03:00
Des de l’Ajuntament es vol donar l'enhorabona a tot el personal del programa per la bona tasca realitzada durant aquest primer mes.

Actuacions del programa SOIB REACTIVA – REACTIVA FELANITX 2020. El passat mes de desembre es va iniciar el programa SOIB REACTIVA 2020. Aquest programa, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del turisme Sostenible (ITS).

Les 24 persones treballadores que estan fent feina en aquest primer torn del programa, estan distribuïdes a diferents llocs de feina com peó/-na de construcció, neteja i auxiliars administratius/-ives. Alguns dels indrets on ha intervingut el personal esmentat son diversos llocs del municipi on hi han realitzat distintes tasques.

Per un altre banda també s'han dedicat a la reparació de vàries voravies en alguns carres del municipi, com al carrers Tintorera, Marià Aguiló, Travessa d'en Riera, etc...

Les actuacions han consistit en l'adequació, neteja i manteniment de diferents espais públic com la Plaça Espanya, Plaça Pax, Plaça de sa Sínia, diverses rotondes del nucli urbà, així com actuacions a S'Horta i Ca's Concos.

Les tasques realitzades han consistit, entre d'altres, a netejar carrers i les zones de contenidors, rastellar i netejar herbes, etc... També han treballat en l'adequació i neteja de distints llocs com les escoles i l'emblemàtic Calvari.

Per un altre banda també s'han dedicat a la reparació de vàries voravies en alguns carres del municipi, com al carrers Tintorera, Marià Aguiló, Travessa d'en Riera, etc...

A les fotografies es pot apreciar el brillant treball realitzat fins al moment i són el fidel reflex de l'esforç diari de totes aquestes persones. Des de l’Ajuntament es vol donar l'enhorabona a tot el personal del programa per la bona tasca realitzada durant aquest primer mes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado