El PI
El Pi reuneix als seus membres per marcar el full de ruta de cara al congrés extraordinari de setembre
Gili ha assenyalat que “tots junts ens hem d’organitzar per arribar al congrés amb les màximes garanties perquè els afiliats triïn a la nova direcció”.
el-pi.com 25/07/2021 - 12:14:54

El Pi reuneix als seus membres per marcar el full de ruta de cara al congrés extraordinari de setembre

Gili ha assenyalat que “tots junts ens hem d’organitzar per arribar al congrés amb les màximes garanties perquè els afiliats triïn a la nova direcció”

El secretari general, d’EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Tolo Gili, acompanyat pels presidents interins de Mallorca i Balears, Toni Salas i Joan Torres, el vicepresident de Menorca, José Cantallops i membres de l’executiva, s’han reunit avui a Can Alcover amb batles i batlesses de la formació i caps de llista per parlar del full de ruta a seguir fins al pròxim congrés extraordinari de setembre. Gili ha declarat que “tenim la responsabilitat de dur el partit fins al congrés del setembre.

Tots junts ens hem d’organitzar i coordinar per arribar a l’esmentat congrés amb les màximes garanties perquè els afiliats triïn a la nova direcció del partit”.

El secretari general ha assenyalat que “evidentment la dimissió del president i una part de l’executiva ha estat un cop dur, però tenim l’obligació de seguir cap endavant i aprendre de les coses que no han sortit bé. No podem decebre a les nostres bases i a les més de trenta mil persones que ens varen votar”

Així mateix, Gili ha afegit que “ara ens centrarem a preparar un reglament del congrés i facilitarem tota la informació, i amb la màxima transparència, a les candidatures que es vulguin presentar. El que menys importa ara són els càrrecs del partit, demanam la col·laboració de tothom”.

 

Reciente
Visto
Comentado